Klasik Tip Loblu Pompa

Geleneksel ve son derece güvenilir dizaynı her türlü operasyonu verimli bir şekilde yürütebilecek özelliklerde pompanın hızlı bir şekilde sunulmasına imkan verir. Vizkozite, pH, sıcaklık, proses hat özellikleri ve basınca göre standart ürünlerden seçilebileceği gibi özel olarak üretilebilir. Denta Klasik Tip Loblu Pompalarda bulunan giriş ve çıkış ağızları dikey veya yatay olarak akışkan transferini gerçekleştirebilecek şekilde bağlantı yapmaya uygundur.

Çalışma Prensibi

Denta LB pompalar, kendinden emişli, pozitif deplasmanlı pompalardır. İki rotorun birbirinin tersi yönde eşit frekansta dönüşü ile emiş tarafında vakum etkisi oluşmaktadır.Bu vakum etkisi ile emiş gerçekleşir. 20 mPas (centipoise) - 100.000.000 mPas akışkanlık değerlerindeki tüm sıvılar için verimli ve etkin sıvı transferini sağlayan bir pompadır.

Geleneksel ve Güvenilir Tasarım

Denta Pump Klasik Loblu pompa geleneksel ve güvenilir bir tasarıma sahiptir. Tasarımı farklı endüstrilerde ve değişik şartlarda uygulamalar ile kanıtlanmıştır. Denta Pompanın bu özelliği her türlü endüstride farklı sıcaklık, basınç ve akışkan özelliklerine uygun olarak projelendirilecek pompa ve akışkan transfer sisteminin tasarımının çok hızlı ve güvenilir bir şekilde yapılmasına imkan vermektedir. Ayrıca daha düşük parça maliyetleri ile bu geleneksel dizayn daha ekonomik çözümler sunmaktadır.



Uluslararası Standartlar


CE AT UYUMLULUK BEYANI - 2006/42/AT Makine Emniyeti Yönetmeliği, Machinery Directive 2006/42/EC <br> Diğer Standartlar: TS EN ISO 12100 : 2010 - Tarih: 01.07.201 FDA Uygunluk<br> TUV RHEINLAND ISO 9001:2015 Kalite Yönetim Sistemi-2011’den itibaren


Teknik Özellikler


GÖVDE STANDARDI:AISI 316L / AISI 316/ AISI 304 uygunluk LOBLAR:3/4 lü Lob Teflon - AISI 316 Çelik Lob üzerine PTFE kapli Kauçuk - AISI 316 Çelik Lob üzerine NBR kaplı DİŞLİ KUTUSU: GGG40 MOTOR ve REDÜKTÖR:NORD veya YILMAZ Motorlu Redüktör IE 3 Enerji Sınıfı MONTAJ ŞEKLİ:MOTOR-REDÜKTÖR-KAPLİN-POMPA-ŞASE AKUPLE EDİLMİŞ ŞEKİLDE


Sızdırmazlık Sistemi


SIZDIRMAZLIK:Kullanım alanlarına uygun olarak; ° Akışkan özelliğine uygun Öncü Seal ® marka Mekanik Salmastra kullanılmaktadır.